FORGOT YOUR DETAILS?

Docenten

van Pretima Ke Dewashrie

Poernima Gobardhan

Directrice, docent en choreograaf.

Poernima Gobardhan is directrice van Dansschool Pretima Ke Dewashrie, danser en choreograaf. Haar werk staat bekend als zowel innovatief als traditioneel door altijd op zoek te zijn naar verschillen en overeenkomsten in de tradities én ontwikkelingen van de Westerse en Oosterse dans.

Chandenie Gobardhan

Docent

Sinds de oprichting van dansschool Pretima Ke Dewashrie is Chandenie betrokken als danseres bij Pretima Ke Dewashrie en sinds 2015 fungeert zij ook als assistent choreograaf. Zij heeft tijdens de Nederlands Kampioenschap Performing Arts 2015 de tweede prijs behaald. Chandenie Gobardhan verdiept zich als danseres in zowel de klassieke Indiase en Westerse dansstijl als de moderne Indiase en Westerse dansstijl.

 

Carla Gobardhan

Docent

Carla Gobardhan is een professionele sportinstructrice. Haar jaren in ervaring maken haar een bijzondere docent. Zij verzorgt de beweeglessen voor ouderen vrouwen.

Carmen Saez

Docent

Carmen Saez gespecialiseerd als danser en choreograaf in Bellydance en Flamenco, is sinds September 2013 Bellydance docent bij Pretima Ke Dewashrie. Geboren in Spanje, heeft zij met verschillende professionele dansgezelschappen  rondgereisd in Spanje. Daarnaast heeft zij in  voorstellingen gedanst in Turkije.

TOP