FORGOT YOUR DETAILS?

Docenten

van Pretima Ke Dewashrie

Poernima Gobardhan

Directrice, docent en choreograaf.

Poernima Gobardhan is directrice van Dansschool Pretima Ke Dewashrie, danser en choreograaf. Getraind in zowel de klassieke Indiase dans; Bharata Natyam als de moderne Indiase dans; Bollywood is zij een expert op het gebied van Indiase dans. Haar werk staat bekend als zowel innovatief als traditioneel door altijd op zoek te zijn naar verschillen en overeenkomsten in de tradities én ontwikkelingen.

Chandenie Gobardhan

Docent

Sinds de oprichting van dansschool Pretima Ke Dewashrie is Chandenie betrokken als danseres bij Pretima Ke Dewashrie en sinds 2015 fungeert zij ook als assistent choreograaf. Zij is tijdens de Nederlands Kampioenschap Performing Arts 2015 in de prijzen gevallen. Op dit moment is zij werkzaam bij dansgezelschappen in Londen.

 

Carla Gobardhan

Docent

Carla Gobardhan is een professionele sportinstructrice. Haar jaren in ervaring maken haar een bijzondere docent. Zij verzorgt de beweeglessen en sportlessen voor vrouwen.

Carmen Saez

Docent

Carmen Saez gespecialiseerd als danser en choreograaf in Bellydance en Flamenco, is sinds September 2013 Bellydance docent bij Pretima Ke Dewashrie. Geboren in Spanje, heeft zij met verschillende professionele dansgezelschappen  rondgereisd in Spanje. Daarnaast heeft zij in  voorstellingen gedanst in Turkije.

TOP