Docenten

Poernima Gobardhan Poernima Gobardhan

Poernima Gobardhan gespecialiseerd als dansers en docent in Bharata Natyam en Bollywood,  is sinds 2005 oprichtster, directrice, choreograaf en dansdocent van Dansschool Pretima Ke Dewashrie.

Haar studie is zij begonnen in India, te Mumbai aan de Ganesh Acharya Dance Academy. Ook is zij opgeleid door de welbekende Siroj Khan (choreograaf van diverse Bollywood films). In Nederland heeft zij haar klassieke dansopleiding afgerond bij Docent Jolanda Boejharat.

Chandenie Gobardhan

Chandenie Gobardhan verdiept zich als danseres in zowel de klassieke Indiase en Westerse dansstijl als de IMG_3153 moderne Indiase en Westerse dansstijl.

Sinds de oprichting van dansschool Pretima Ke Dewashrie is Chandenie betrokken als danseres bij Pretima Ke Dewashrie en sinds 2015 fungeert zij ook als assistent choreograaf. Zij heeft tijdens de Nederlands Kampioenschap Performing Arts 2015 de tweede prijs behaald.

 

Carmen Saez 30147_398772362060_7463609_n

Carmen Saez gespecialiseerd als danser en choreograaf in Bellydance en Flamenco, is sinds September 2013 Bellydance docent bij Pretima Ke Dewashrie.

Geboren in Spanje, heeft zij met verschillende professionele dansgezelschappen  rondgereisd in Spanje. Daarnaast heeft zij in  voorstellingen gedanst in Turkije.

 

Carla Gobardhan

Carla Gobardhan is een professionele sportinstructrice. Haar jaren in ervaring maken haar een bijzondere docent. Zij verzorgt de beweeglessen voor ouderen vrouwen.